Tanáraink:

Tanáraink nyelvtanári végzettséggel, sokéves felnőttoktatási gyakorlattal és kiváló céges referenciákkal rendelkező magyar és anyanyelvi oktatók.


Kiválasztásuk szigorú szempontok és minden esetben próbaóra megtekintése alapján történik, ahol tanulmányi felelősünk teszteli az oktatók nyelvtudását, módszertani és kommunikációs készségeit.


A tanfolyamok megrendelését az előzetes tudás és a képzési szükségletek felmérése követi, és a találkozás a leendő tanulókkal lehetővé teszi, hogy személyiségben is a leginkább megfelelő tanárt válasszuk minden ügyfelünk számára.


A cégről:


Az ÁGM Kereskedelmi, Szolgáltató és Inside Word Utazási Iroda Kft. 1998-ban alapította az Inside Word Nyelvoktató és Nyelvi Utaztató Központot Budapesten. Már a kezdetekkor is több általános tevékenységi körből állt össze nyelviskolánk repertoárja:

  • Külföldi magánszemélyek és üzletemberek számára biztosítunk magyarnyelv-oktatást csoportos és egyéni formában.
  • Üzleti partnereink, vállalatok és magánszemélyek részére szervezünk igény szerint kihelyezett angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz nyelvtanfolyamokat.
  • Magánszemélyek és vállalati partnereink külföldi nyelvtanfolyamait szervezzük.
  • A közép -és felsőoktatásban érdekeltek előmeneteléhez járulunk hozzá külföldi szakmai képzések, középiskolai és egyetemi tanévek, valamint külföldi gyerek- és ifjúsági nyelvtanfolyamok szervezésével.

 

Az Inside Word Nyelvoktató és Nyelvi Utaztató Központ hosszú távú célja az, hogy megszerettesse az idegen nyelvek tanulását, és kiváló minőségű képzési rendszerével hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarországon növekedjen azoknak a száma, akik legalább egy idegen nyelven magas szinten tudnak kommunikálni.

 

 


Referencia:

„A nyelvtanfolyamokon kívül a közelmúltban angol nyelvű prezentációs tréningen is részt vettek kollégáink az Inside Word szervezésében, amely szintén nagyon hasznos volt számunkra. Nagyon elégedettek vagyunk az eddig nyújtott szolgáltatásokkal és szeretnénk a jövőben is az Inside Word-del együtt dolgozni.”

 

Farkas Beatrix
Üzletág Igazgató

Grafton Technologies.

grafton

További elégedett megbízóink >>>